eglencenin yeri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

eglencenin yeri

eglence severler ailesine hos geldiniz

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

yardim parasini caldilar

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
Admin
Admin
Admin
Admin
eglence severlerin yeri®
Lakap : cevriye(yaprak dokumu)
http://aslienver.yetkinforum.net
MesajKonu: yardim parasini caldilar yardim parasini caldilar Icon_minitimePtsi Ocak 19, 2009 5:10 pm

Edinilen bilgiye göre, Somuncu Baba Mahallesi’nde bulunan Özel İdare İlköğretim Okuluna kimlikleri henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler, zemin kattaki demirli pencereyi kırarak girdi.

Bilgisayar eğitim sınıfında bulunan 3 bilgisayarı ve yazıcıyı aldıktan sonra müdür odasının kapısını kırıp içeri giren hırsızlar, içerdeki projeksiyon cihazı ile çekmecede bulunan Filistin’e yardım zarfındaki 300 TL’yi alarak kaçtı.

Özel İdare İlköğretim Okulu Müdürü Arif Aparı, okulda yaşanan hırsızlık olayının en çok öğrencileri etkilediğini ifade etti. Hırsızların Gazze’deki Filistinli çocuklar için topladıkları 300 TL’nin bulunduğu zarfı da çaldıklarını dile getiren Aparı, "Bizi en çok üzen olay ise öğrencilerimizin Filistin halkına yardım etmek için harçlıklarından biriktirdikleri paraların çalınması oldu. Öğrencilerimiz buna çok üzüldü. İnşallah hırsızlar bir an önce yakalanır ve adalete teslim edilir" dedi. Olayla ilgili güvenlik güçlerince soruşturma başlatıldı.

alinti
Admin Kullanıcısının İmzası

yardim parasini caldilar

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası