Konu: sinem koballa roportaj Paz Ocak 25, 2009 12:15 am
Sinem Kobal Oyunculuk nasıl başladı? -Dadı dizisi ve Dormen tiyatrosu ile 13 yaşında oyunculuğa başladım.Ardından okul filmi,lise defteri,nefes nefese dizileri,genç turkcell reklamları ve son olarak selena dizisiyle devam ediyor Selena dizisinde canlandırdığın karakter sana uyuyor mu? -Bazı ortak noktalar dışında hayır.Selena çok renkli,abartılı giyiniyor.Ben çok sade giyinirim. Ünlü olmak nasıl bir duygu? -Aslında bu kavramı yaşamıyorum o yüzden birşey diyemeyeceğim.Uzak durmayı tercih edenlerdenim Oyuncu olmasaydın ne olurdun? -Avukat Nasıl bir çocuktun? -Çok yaramaz Çocukken lakabınız var mıydı? -Yazmakla bitmez Boş zamanlarında ne yaparsın? -Neye ihtiyacım varsa ona göre değişiyor. Burcunuz ne? -Aslan En sevdiğiniz hayvan -Köpek Hiç evcil hayvan beslediniz mi? -köpek besledim En sevdiğiniz şarkıcı? -Madonna En son okuduğunuz kitap? -Mümin Sekman-Herşey seninle başlar Hiç anınız var mı? -Birgün arkadaşımla beraber birisine bir hikaye anlattık.Hikayeyi biz uydurmuştuk.çocuk evine gidecekti.Evine giderken incir ağacının oradan geçmesi gerekiyordu.Çarşafı aldım ağaca çıktım.arkadaşım gelirken ağaçtan düşüp bileğimi kırdım _________________